Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM, internet sitesinde yaptığı duyuruyla Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme İşlemleri’nin tamamlandığını açıkladı.

 

Yerleştirme sonuçları 7 Temmuz günü saat 14.30’dan itibaren ÖSYM‘nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebilir. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM, yerleştirmeyle ilgili sayısal bilgilere de yer verdi. Birinci yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler şöyle:

ÖSYM’den yapılan duyuru şöyle:

DUYURU

(7 Temmuz 2015)

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına

Yerleştirme İşlemleri (KPSS-2015/1): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları 7 Temmuz 2015 günü saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

eSerdaR Hakkında

By eserdar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Content is protected !!