Instagram hesabı nasıl silinir? Instagram kalıcı olarak kapatma linki…

Sosyal medya adeta bir bağımlılığa dönüşmüş durumda ve bazı kullanıcılar bu durumdan kurtulmak için doğrudan sosyal medya hesaplarını kapatıyor. En çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram’da artık eskisi kadar keyif almayanlar çözümü kapatmakta buluyor. Sosyal medyadan kurtulmanın çözümünü hesap silmekte bulanlar Instagram hesabı nasıl kapatılır merak ediyor. Instagram hesap silme linki haberimizde…

Instagram’da olmaktan vazgeçen ya da hesap değişikliği yapan kullanıcılar Instagram hesap silme işlemini nasıl yapıldığını merak ediyor. Peki Instagram hesabını silmek için ne yapmak gerekir. Instagram hesabını silmek için direkt link bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz…

INSTAGRAM HESAP SİLME, HESAP KAPATMA

İkinci adımda açılan bağlantıda, eğer oturumunuz açık değilse, önce oturumunuzu açın. Daha sonra tekrar yukarıdaki bağlantıya gidin. Üçüncü adımda “Gitmeden önce lütfen bize nedenini söyle” bölümünün yanındaki kutucuktan, hesabınızı neden silmek istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Bu bölümde önce şifrenizi boş kutucuğa girmeniz, daha sonra kırmızı renkli “Hesabımı Kalıcı Olarak Kapat” yazan butona tıklamanız gerekiyor.

INSTAGRAM HESABI SİLME LİNKİ

instagram sözcü ile ilgili görsel sonucu

BİLGİSAYARDAN INSTAGRAM HESAP SİLME

Bilgisayardan İnstagram hesabını silmek oldukça kolay. Aynı şekilde en üstte verdiğim hesap silme linkini klikleyin. Açılan pencerede “Hesabını neden siliyorsun?” sorusuna kendinize göre veirilen seçeneklerden bir cevap verip “Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir” kısmına şifreni yazdıktan sonra “Hesabımı Kalıcı Olarak Sil” diyoruz ve gelen uyarıda Tamam dediğimizde, İnstagram hesabımız tamamen silinmiş oluyor.

HESABI KAPATTIKTAN SONRA AYNI HESAP ADIYLA YENİ HESAP AÇAMAZSINIZ

En azından Instagram, kullanıcı politikasında değişiklik yapmadığı sürece, aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamayacaksınız. Bununla beraber tekrar hesabınızı silmeden önce mutlaka fotoğraflarınızı yedeklemeniz gerektiğini hatırlatalım. Ayrıca hesabınızı tamamen silmeden, bir süreliğine geçici olarak kapatma veya bir diğer adıyla dondurma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bir süre sonra kararınız değişirse, tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve hesabınızı tekrar aktif edebilirsiniz.

Son olarak hesabınızla birlikte sadece fotoğraflarınız değil; kullanıcı adınız, yorumlarınız ve sizinle ilgili olan diğer bilgilerin de silineceğini unutmayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

%d blogcu bunu beğendi: